Rom

Våkne opp i naturskjønne omgivelser og slipp inn den friske luften og lyden av Bjørnafjorden. Alle rommene våre har vinduer som åpner mot fjorden og hagen. Interiøret er landlig – med naturmaterialer som tre, stein og ull. Tilgang til Solstrand Bad med inne- og utebasseng er alltid inkludert.

Standardrom

Standardrommene er lyse og luftige med morgensol og utsikt til hagen.

Standardrom med fjordutsikt

Standardrommene med fjordutsikt vender mot hovedhagen. Rommene har sittegruppe og fransk balkong. Her kan du se fjorden, åpne dørene og nyte følelsen av å sitte ute.

Juniorsuite med fjordutsikt

I juniorsuitene kan du nyte en vid utsikt over Bjørnafjorden fra egen balkong eller markterrasse. Rommene er store og lyse – med lun innredning og hyggelig sittegruppe.

Historisk juniorsuite med fjordutsikt

De historiske rommene ligger i hovedbygget fra 1896 og har storslått utsikt mot fjorden og Kvinnheradsalpene. Hvert rom har sitt særpreg, adskilt soverom, egen balkong over hovedhagen og nærhet til husets mange stuer.

Hjørnerom med fjordutsikt

Hjørnerommene byr på et luftig vidsyn. Her er du tettest på fjorden med 180-graders utsikt mot hagen og fjellene. Fra balkongen eller sittegruppene kan du følge det skiftende lyset gjennom dagen.

Familierom

Familierommene har god plass for to voksne og inntil tre barn. Barneseng får du leie av oss.

Ofte stilte spørsmål

Rommene er tilgjengelige fra klokken 15.00 dagen dere kommer. Når dere skal reise, må dere forlate rommet innen klokken 12.00.

Hvis dere vil beholde rommet senere enn til klokken 12.00, kan du spørre om det i resepsjonen når du kommer. Det er ikke alltid vi har kapasitet til å tilby en senere utsjekking fra rommet.

Kontortidene for bestillinger er

  • mandag–lørdag: 08.00–16.00
  • søndag: stengt

Spabehandlinger kan du bestille hele døgnet på nettsidene våre.

Nei, dessverre.

Vi har ulike avbestillingsfrister som varierer etter hvordan du har bestilt oppholdet ditt:

  1. Dersom du har bestilt et rom gjennom nettsidene våre eller andre nettløsninger, kan du fritt avbestille rommet innen 24 timer før du kommer.
  2. Dersom du har bestilt gjennom resepsjonen eller kontoret vårt, må du avbestille rommet innen 48 timer før du kommer.
  3. Hvis du har bestilt et møteopphold eller flere rom for en større gruppe, finner du avbestillingsfrister i avtalen som vi har sendt deg på e-post.

Du betaler i resepsjonen når du reiser. Du kan også velge å forhåndsbetale når du bestiller på nettsiden vår.

Ja, alle våre overnattingsgjester har fri tilgang til badet under oppholdet.

Nei, badet vårt er kun for hotellets gjester. Men hvis du har bestilt en spabehandling inkluderer behandlingen også en tur i badet for den som har behandling.

Badet er åpent hver dag fra klokken 07.00 til klokken 22.00.

Ja, du får låne en badekåpe av oss. Trenger du flere badekåper, kan du leie i resepsjonen. Det koster 60 kroner per badekåpe.

Ja, hvis du har bestilt en spabehandling, inkluderer behandlingen også en tur i badet for den som har behandling.

Alle barn er velkomne i badet. Unntaket er fredager og lørdager mellom klokken 18.00 og 22.00. Da er badet kun for gjester over 18 år.

Ja, vi har trådløst internett over hele hotellområdet. Det er gratis for alle.

Ja. Vi har rom som egner seg for rullestolbrukere. Rommet er 33 kvadratmeter stort inkludert badet. Inngangsdøren til rommet er 79 centimeter bred, og badet har en skyvedør som er 77 centimeter bred – uten dørstokk. På hver side av toalettet er det bøyler. Ved resepsjonen har vi også et handicaptoalett.

Alle rommene våre har ovn med termostat. Du kan selv styre varmen. Vi har ingen rom med andre typer klimaanlegg.

Nei, av hensyn til gjester med allergier må kjæledyr bli hjemme.

Selvsagt. Du finner stellerommet ved resepsjonen.

Dobbeltsengene er 180 x 200 centimeter.

Sprinkelseng kan du leie av oss. Si i fra før du kommer, eller spør i resepsjonen.


Alle gjesterom og balkonger er røykfrie. Røyking er tillatt utendørs i et dedikert område i hagen eller i vår innendørs røykepaviljong ved resepsjonen.