Selskap

Stedet former minnene

Små barneføtter som løper over gulvet. Glass som klirrer. Generasjoner i lek under lindetrærne. Ungdom som stuper fra bryggen – slik morfar også gjorde. Her kan du samle dine nærmeste. Overnatting, mat og badet er alltid inkludert.

Det store huset, badet og det åpne landskapet gir både pusterom og boltreplass – for store og små. Måltidene er naturlige samlingspunkter gjennom dagen.

Aperitiff

Velkomsten

Selskapet kan begynne med en velkomstdrink – i hagen eller en av stuene. Ønsk velkommen med et glass champagne eller eplemost fra Hardanger.

Mat & Drikke

Måltidet

Sett dere til bords – i restauranten eller egen spisestue. Her kan dere samles til det gode måltidet, med taler, sang og høytid, blant blafrende lys og friske blomster.

Kvelden

Avslutningen

Nyt slutten på kvelden i stuene, ute eller i baren. De gode samtalene kan fortsette i nye omgivelser mens vi serverer kaffe og muligens en avec. Kanskje avtaler dere et morgenbad i Bjørnafjorden før frokost?

Send forespørsel om selskap med overnatting

Med luftige og lune stuer, strand og hage, er Solstrand godt egnet for feiringer. Sammen skreddersyr vi selskapet ditt, så du kan konsentrere deg om dine nærmeste.

inkludert

Overnatting
Frokost
Treretters middag
Fri bruk av badet