Selskap

Stedet former minnene

Bergensere og vestlendinger har feiret merkedager på Solstrand i generasjoner. Med luftige og lune stuer, strand og hage, er Solstrand godt egnet for feiringer. Sammen skreddersyr vi selskapet ditt i tråd med våre rammer, så du kan konsentrere deg om dine nærmeste.

Solstrand er først og fremst et hotell. For at våre overnattende gjester skal få stuer til sine feiringer tilbyr vi selskap når 80% av gjestene overnatter.

Selskap jente i tre-alle-Solstrand Hotel og bad-Bergen-Vestland
Selskap paviljong-Solstrand Hotel og bad-Bergen-Vestland

Det store huset, badet og det åpne landskapet gir både pusterom og boltreplass – for store og små. Måltidene er naturlige samlingspunkter gjennom dagen.

Selskap vinglass-Solstrand Hotel og bad-Bergen-Vestland
Selskap hage-Solstrand Hotel og bad-Bergen-Vestland

Aperitiff

Velkomsten

Selskapet kan begynne med en velkomstdrink – i hagen eller en av stuene. Ønsk velkommen med et glass champagne eller eplemost fra Hardanger.

Selskap - nydelig borddekking
Selskap dekket restaurantbord-Solstrand Hotel og bad-Bergen-Vestland

Mat & Drikke

Måltidet

Sett dere til bords – i restauranten eller egen spisestue. Her kan dere samles til det gode måltidet, med taler, sang og høytid, blant blafrende lys og friske blomster.

Selskap forrett-Solstrand Hotel og bad-Bergen-Vestland
Selskap skaldyr-Solstrand Hotel og bad-Bergen-Vestland

Kvelden

Avslutningen

Nyt slutten på kvelden i stuene, ute eller i baren. De gode samtalene kan fortsette i nye omgivelser mens vi serverer kaffe og muligens en avec. Kanskje avtaler dere et morgenbad i Bjørnafjorden før frokost?

Selskap peisestue-Solstrand Hotel og bad-Bergen-Vestland
Selskap vinkjenner hovmester-Solstrand Hotel og bad-Bergen-Vestland

Bryllup

Bryllup er et viktig, og som regel omfattende arrangement, for både brudeparet og hotellet. På Solstrand har vi til enhver tid inntil 200 gjester som samles til feiring av dager, små møter eller par som nyter et avbrekk fra hverdagen. Vår oppgave og ansvar, er å legge til rette for at alle gjester har det bra. Etter mange års erfaring med bryllup har vi sett at kombinasjonen av større bryllup, og andre arrangementer ikke alltid blir vellykket. Vi tar derfor ikke imot bestillinger av større bryllup.

Mindre bryllupsmarkeringer for inntil 25 personer kan gjennomføres på en god måte i kombinasjon med våre andre gjester. Vi starter alltid med en forventningsavklaring for å sikre at brudeparets forventninger harmonerer med de rammene vi kan tilby.

Send forespørsel om selskap med overnatting

Sammen skreddersyr vi selskapet ditt i tråd med våre rammer, så du kan konsentrere deg om dine nærmeste.

Solstrand er først og fremst et hotell, derfor må 80% av gjestene i selskapet overnatte.

inkludert

Overnatting
Frokost
Treretters middag
Fri bruk av Solstrand Bad