Greit å vite

Inn- og Utsjekk

Innsjekk fra kl. 15.00 Utsjekk innen kl.12.00 Sen utsjekk avhengig av hotellets booking situasjon, og avklares med resepsjonen ved innsjekk.

Åpningstider booking kontor for bestilling av konferanse, selskap, søndagslunsj og SPA:

Mandag-torsdag: 08.00-18.00 Fredag-lørdag: 08.00 – 16.00 Søndag: Stengt

Avbestillingsfrister

Internet-bestilling av 1 rom: 24 timer
Direkte bestilling av 1 rom: 48 timer
Spa behandling: 24 timer
Gruppe bestilling: ved forespørsel og avhengig av gruppens størrelse

Bading og velvære

Alle boende gjester og spagjester nyter fri adgang til velværeavdelingen. For å bevare opplevelsen av ro og velvære, er ikke avdelingen åpen for andre enn hotellets gjester. Velværeavdelingen er åpen hver dag fra kl. 07.00 – 22.00 for hotellets boende gjester.

En badekåpe per person, per opphold er inkludert i overnatting og SPA behandling. Ønsker du ekstra/ny badekåpe kan den leies i resepsjonen for kr. 60,-

Våre søndagslunsj gjester er velkommen til å bade mellom kl 14.00 – 17.00; badeprisen finner du i bekreftelsen.

Dag-spa

Dagspagjester bestiller minimum 50 minutters spabehandling per person, og prisen inkluderer et besøk i velværeavdelingen før og/eller etter behandlingen. SPA avdelingen er åpen for dagsbesøk mandag-fredag 10.00 – 19.00. For å bevare opplevelsen av ro og velvære er ikke avdelingen åpen for andre utenforstående. 

Barn i velvære

Det er ingen aldersgrense for barn i velvære. Ta med badebleier til de yngste; kan også kjøpes i resepsjonen. Fredager og lørdager er velværeavdelingen reservert for personer over 18 år fra klokken 18.00 til 22.00. 

Overnatting for barn

For familier med små barn tilbyr vi standard familierom med dobbeltseng og køyeseng. Familier med voksne barn kan bestille junior suiter eller separate rom til barna. Det finnes flere romløsninger med forbindelsesdør. På grunn av hotellets størrelse vil ikke baby call systemer fungere. Det er plass til lek i hotellets store hage; vi har ikke separat lekerom for barn. Barnepass kan ikke bestilles på hotellet. 

Betaling

Generelt gjelder betaling ved utsjekk. Faktura kan sendes til bedrifter med norsk organisasjonsnummer når dette avtales på forhånd med økonomikontoret. Fakturagebyr kr 50 og betaling pr. 10 dager fra fakturadato.

Forhåndsbetaling av 50% for bestilling av 5 romdøgn eller mer vil bli belastet bestillers kredittkort 1 dag før ankomst.

Båtkai

Hotellet har to anløpskaier for båt; den større måler 45m i lengden og 9m i dybden. Begge kaier egnet til av- og påstigning samt til velkomstsamling. For at alle våre gjester kan bruke kaiene, er det kun mulig å legge til ved ankomst og avreise. Ved behov for kaiplass over natten, vennligst bruk Os Gjestehamn. http://www.osgjestehamn.no/.

EL-bil ladepunkt

Solstrand har to ladestasjoner for el-biler med to uttak på hver, totalt fire uttak. Uttakene er type 2, lading opptil 7.4kw/32A.

Alle som har behov for lading av el-bil må ha egen kabel med kontakt type 2 til ladestasjon.

Ved behov for lading vennligst gi beskjed i resepsjon for aktivering. Det koster kr. 50 for å lade. Etter ladingen i 5 timer bes det om at bilen blir parkert på hotellets parkeringsplass.

Gjester med fysiske utfordringer

Ved behov for rullestol-vennlig hotellrom, vennligst ta kontakt med booking avdelingen. Størrelse: 33m² inkludert badet, inngangsdør: 79cm bred, inngangsdør bad: 77cm bred med skyvedør, bøyler på hver side av toalettet, ikke dørstokk.

Hotellet tilbyr også tilrettelagt handicap toalett ved resepsjonen.

Gavekort

Gavekort for overnatting, for spa behandling, eller for valgfri opplevelse kan kjøpes her. Vi utsteder ikke lenger gavekort over disk.

Husdyr

Husdyr er ikke tillatt på hotellets område. Dette gjelder også i hotellets hage.

Internett

Vi tilbyr gratis trådløst internett på hele hotellet.

Klimaanlegg

Alle våre rom har termostat for justering av varme, air condition er ikke tilgjengelig. 

Parkering

Solstrand tilbyr gratis utendørs parkering for hotellets gjester. Det finnes en handicap parkering nær resepsjonen.

Restaurant

Vi tilbyr frokost, lunsj samt kjøkkensjefens anbefalte 3 retters-meny. 

Servering utelukkende for våre boende, og for våre SPA gjester. Ønsker man noe å spise utenom de faste måltidene kan man bestille småretter i en av våre stuer.

For best å kunne ivareta våre boende gjester, tilbyr vi bord til bespisning uten overnatting/SPA kun på utvalgte søndager. Se ledig kapasitet her.

Ved allergier eller spesielle matbehov, vennligst informer om disse før ankomst. Vi tilbyr tilpasset meny samt alternativer for vegetarianer og veganer.

Serveringstider:

Frokost:
Mandag til fredag: til kl. 07 – 10.00
Lørdag og søndag: kl. 07 – 10.30

Lunsj:
Mandag til fredag: til bords mellom kl. 12 og 12.30
Lørdag og søndag: til bords mellom kl. 13 og 13.30

Middag:
Til bords mellom kl. 19 og 20.30


Åpningstider barMandag – Torsdag: kl. 17.00 – 00.30 Fredag – Lørdag: kl. 17.00 – 01.00 Søndag: Stengt

Senger

Alle våre senger er enten 80cmx200cm (for 1 person) eller 160cmx200cm (queen size, dobbelseng). Sprinkelseng kan leies ved forespørsel.

Stellerom

Det finnes et stellerom i hotellets 2. etasje.