Covid-19

Smittevern på Solstrand

Fra 14.januar:

Vi ser frem til å ønske dere velkommen til Solstrand. Vi følger nøye nasjonale og regionale retningslinjer for smittevern. For at dere skal føle dere trygge informerer vi her kort om våre smittevernstiltak.

Hvordan påvirker retningslinjene ditt opphold?


  • Solstrand Spa og Bad er åpent, med antallsbegrensninger.
  • Forhåndsbooking av tid for ditt besøk i Solstrand Bad.
  • Garderobene er åpen for spagjester, hotellgjester skifter til badekåpe på rommet.
  • Påbud om munnbind der 1 meter avstand ikke kan opprettholdes.
  • Servering av alkohol skjer ved bordet, frem til klokken 23.00.
  • Påbud om bruk av munnbind når en beveger seg i serveringslokalet.
  • Vi oppfordrer alle til å holde avstand til hverandre og generelt vise hensyn.

Utfyllende informasjon om ditt opphold:


Måltider

Det er påbud om bruk av munnbind når en beveger seg i serveringslokalet.

Frokost:

Vi serverer frokost fra buffet. Buffetbordene er plassert med større avstand enn ellers og inneholder hovedsakelig porsjonsskåler som det er lett å forsyne seg med. Vi har tilrettelagt mange brett med rent gripebestikk for individuelt bruk. Munnbind må benyttes så lenge man ikke sitter ved bordet.

Lunsj:

Våre overnattende gjester får servert en sunn og god lunsjmeny, som varierer med sesongens råvarer. Menyen varierer og består av lett salat, hovedrett og dessert. 

Middag:

Til middag serverer vi tre retters meny. Vi kan servere alkohol frem til klokken 23.00. Enkelte dager tilbyr vi dessertbuffet, hvor alle gjester skal bruke sitt eget gripebestikk. Munnbind må benyttes så lenge man ikke sitter ved bordet.

Solstrand Bad

Solstrand Bad med tre basseng og tre badstuer er åpen med antallsbegrensninger for våre boende og dagspa gjester. Boende gjester skifter til badetøy på hotellrommet. Badekåper og tøfler ligger på alle våre rom. Garderoben er åpen for dagspa gjester.

Tid for besøk i badet og treningsrom avtales i forkant av oppholdet eller ved innsjekk. Alle gjester kan besøke Solstrand Bad en time per dag. Ved kapasitet kan mer tid tilbys, ta kontakt med resepsjonen etter ankomst.

Solstrand Spa

Solstrand SPA holder åpent for boende gjester hele uken, og for dagspa gjester mandag til fredag. I vårt Spa følger vi bransjestandard for smittevern, anbefalt avstand, økt fokus på håndhygiene samt ekstra renhold på alle berøringsflater. Terapeuten og gjester bruker munnbind under behandling.