Covid-19

Gjenåpning av Norge – 25.september


Vi gleder oss over at myndighetene finner det forsvarlig å gjenåpne Norge.

Vi har erfart at Solstrand er et litt bedre sted å være med litt færre mennesker – både for gjester og medarbeidere. Vi velger derfor fremover å fremdeles ha et noe redusert antall gjester. Vi oppdaterer kontinuerlig hjemmesiden med tilgjengelige rom.

Måltider


 Søndagslunsj:

Vi får mange spørsmål om søndagslunsj, vi beklager at vi fremdeles ikke kan ta imot lunsjbestillinger. Våre overnattende gjester vil få servert sunn og god toretters meny, som varierer med sesongens råvarer.  

Frokost:

Vi serverer frokost fra buffet. Buffetbordene er plassert med større avstand enn ellers og inneholder hovedsakelig porsjonsskåler som det er lett å forsyne seg med. Vi har tilrettelagt mange brett med rent gripebestikk for individuelt bruk.

Lunsj:

Våre overnattende gjester vil få servert sunn og god toretters meny, som varierer med sesongens råvarer.  

Middag:

Til middag serverer vi tre retters meny. Enkelte dager tilbyr vi dessert buffet, hvor alle gjester skal bruke sitt eget gripebestikk.

Hva har skjedd på Solstrand i tiden hotellet var stengt?

Vi har utnyttet tiden som nedstengt best mulig. Vi har lansert nye nettsider, og er i ferd med å oppdatere hele vår digitale infrastruktur. Nå skal det bli enda enklere å bestille opphold hos oss.

Som en del av miljøsatsingen vår får nå også resepsjonen vannbåren varme fra Bjørnafjorden. Det betyr at vi varmer opp hele hotellet uten utslipp av CO2.

Vi har vedlikeholdt gjesterom og oppgradert tekniske rom.

For å sikre våre gjester god parkering har vi satt opp råbygget til et nytt parkeringshus, med flere ladepunkter for elbiler. Parkeringshuset vil bli ferdigstilt i løpet av høsten.

Vi gleder oss til å ønske gjester og medarbeidere velkommen til våren på Solstrand!