Dagsbesøk på Solstrand spa

Legg fra deg hverdagen allerede når du kjører ned bakken til hotellet og ser landskapet åpne seg. Her finner du en guide til hvordan du får mest ut av dagen. Kanskje kommer du hjem med en ro og tilfredshet du ikke har følt på lenge – da har du opplevd det vi kaller et gyllent øyeblikk.

Alt du trenger å vite

• Du kan komme på dagspa fra mandag til fredag.
• Du bestiller behandlinger på nettet. Minimum 50 minutter per person.
• Et besøk i Solstrand Bad er inkludert i prisen – det anbefaler vi før behandlingen. Badet er ikke åpent for andre som ikke har bestilt spabehandling.
• Møt opp i hotellresepsjonen.
• Du får låne badekåpe, håndklær og slippers.
• Du kan bestille lunsj i en av stuene våre.

Du møter i hotellresepsjonen

Slippers, håndkle og badekåpe får du låne av oss. Fra resepsjonen finner du enkelt veien til garderobene. Skal du i Solstrand Bad, bruker du badetøy. Når du går til Solstrand Spa, tar du på tørt undertøy og badekåpe. Til enkelte behandlinger anbefaler vi engangsundertøy. Det får du i så fall av oss.

Inkludert i behandlingen

Solstrand Bad

Svøm med utsikt til fjorden, inne eller ute, nyt naturen, len deg tilbake i terapibassenget og besøk de ulike badstuene. Du kan kjøle deg ned i kaldtvannskulpen, før du oppsøker varmen igjen. Frister det med en dukkert i sjøen? Følg den underjordiske gangen til vannkanten og la det friske og salte omslutte kroppen. Vi har lagt til rette for sjøbad året rundt, med badebrygge og flere trygge badetrapper.

Et rolig innblikk innover

Spabehandlingen

Ta på deg tørt undertøy og badekåpe. Du finner spaavdelingen opp trappen mot resepsjonen og gjennom glassdøren til venstre. Fra det åpne badet, med vann og natur, kan du vende blikket innover og nyte roen i lune, dempede omgivelser. Spaterapeutene vil fortelle deg om behandlingen – og også gi deg ro til å nyte tiden i stillhet.

forleng opplevelsen

Måltidet

Ikke forlat oss sulten. Etter spabehandlingen kan du nyte en god lunsj i restauranten, en av de klassiske stuene eller i hagen. For eksempel salat fra Toppe med mango og avokado eller smørbrød med røkt ørret fra Hjønnevåg.

Gå en tur i hagen og langs vannet

Naturen

La maten synke mens du går en tur gjennom hagen og langs vannkanten. Stiene er tilrettelagt for ferdsel hele året, og du finner flere benker vendt mot fjorden og utsikten, som inviterer til ro og refleksjon. Kjenn hvordan været møter kroppen. Fest blikket på horisonten, hvil i kontakt med omgivelsene og naturen.

Velkommen tilbake

Vi siterer ofte den svenske forfatteren og journalisten Katarina Swanberg når hun beskriver god helse som en skjønn kunst:

«Det er en streben etter harmoni og balanse, gjennom trening, avspenning, behandlinger og helsebringende mat – en sunn sjel i en sunn kropp.»

Hvis du følger rådene for et dagsbesøk hos oss, krysser du av på alle punktene. Ta med deg den følelsen hjem. Nyt den. Og velkommen tilbake.