Meningsfull fritid

Gruppeaktiviteter

Hagen, bryggen og nærområdet er en boltreplass som kan gi både glede og energi. Samarbeidspartnerne våre leverer minneverdige utflukter og opplevelser like utenfor hotellet.

BÅTTURER

Dagstur

Opplev Vestlandet på sitt beste. Hos Maritime Tours kan du leie båter i ulike størrelser. Vi anbefaler en tur til Bekkjarvik eller Rosendal.

aktivitet

Lagbygging

Sotra villmarksenter arrangerer populære aktiviteter tilpasset alle aldre. Aktivitetene kan foregå i Solstrands hage, eller dere kan prøve villmarkssenterets mobile escaperoom i møtesalen. Vi har jobbet tett med Sotra Villmarkssenter i mange år, og har god erfaring med at de skreddersyr aktivitetene etter hva som er riktig for dere.

fjorden

Fisk på kaien

Bjørnafjorden opplevelser holder fiskekurs på bryggen; dere lærer å fange og sløye fisk, og muligens blir det noen friske smaksopplevelser rett fra fjorden, som rå kamskjell og fjordkald sushi.

Tilstedeværelse

Yoga

Vi samarbeider med dyktige instruktører som veileder deg gjennom varierte yogatimer. Kompletter den gode følelsen med en spabehandling.

fjorden

Kajakk

Hvis dere vil padle på Bjørnafjorden, anbefaler vi en gruppetur med Bjørnafjorden opplevelser. Enestående natur og god trening – kanskje får dere også se niseflokken som holder til i fjorden.