Meningsfull fritid

Gruppeaktiviteter

Hagen, bryggen og nærområdet er en boltreplass som kan gi både glede og energi. Samarbeidspartnerne våre leverer minneverdige utflukter og opplevelser like utenfor hotellet.

BÅTTURER

Dagstur

På Lysøen ligger Ole Bulls villa og Lysøen museum. Lysøen er ikke bare en idyllisk perle, men et stykke norsk kulturhistorie. Vi arrangerer også turer til Bekkjarvik og Rosendal.

aktivitet

Lagbygging

Sotra villmarksenter arrangerer populære aktiviteter tilpasset alle aldre. Aktivitetene kan foregå i hagen, eller dere kan prøve villmarkssenterets mobile escaperoom i møtesalen.

mindfulness

Yoga

Vi får ofte besøk av dyktige instruktører som veileder deg gjennom varierte yogatimer. Kompletter den gode følelsen med en spabehandling.

fjorden

Kajakk

Hvis dere vil padle på Bjørnafjorden, anbefaler vi en gruppetur med Bjørnafjorden opplevelser. Enestående natur og god trening – kanskje får dere også se niseflokken som holder til i fjorden.

fjorden

Fisk på kaien

Bjørnafjorden opplevelser holder fiskekurs på bryggen; dere lærer å fange og sløye fisk, og muligens blir det noen friske smaksopplevelser rett fra fjorden, som rå kamskjell og fjordkald sushi.